Fogfehérítés

Rendelői fogfehérítés

A fogfehérítés a fogászat kozmetikai irányultságú szolgáltatása. Ha Önnek egyfajta félelme van az egyébként szükséges, és manapság szinte teljes egészében fájdalommentes fogászati kezelésektől, a fogfehérítéstől akkor sem kell tartania, mert semmiféle kellemetlenséggel, injekcióval vagy fájdalommal nem jár.

A dohányzás, a kávé, a tea, és a mai élelmiszerekben nagy mennyiségben előforduló mesterséges színezőanyagok, illetve bizonyos gyógyszerek a fogak elszíneződését okozzák.
A fogfehérítési eljárás során nem az a cél, hogy minden páciensnek vakítóan fehér fogazata legyen. Tudomásul kell venni, hogy egyéni eltérések vannak az egyének fogszínei között. Semmiben, így fogszínünkben sem vagyunk egyformák.
A fogazat minden esetben érzékelhetően fehérebb lesz, mint az eljárás alkalmazása előtt.

Érdemes tisztázni azt, hogy nem a "csempe" fehérségű fogszín elérése a cél. Ezzel szemben a lehető legvilágosabb, legszebb mosolyt biztosító, az arccal harmonizáló fogszín a kívánatos. A professzionális fogfehérítés hatékonyságára és eredményére garancia az orvosi felügyelet mellett történő kezelés.

Fogfehérítés Minden fogfehérítés előtt kötelező professzionális fogkőszedés és polírozás, amit az áraink tartalmaznak.

Az általunk alkalmazott rendelői fogfehérítési technika érzékenységmentesen, vagy a kezelést követő egy-két napra korlátozódó átmeneti érzékenység mellett ragyogóvá és fényessé varázsolja mosolyát. Ezt az eredményt úgy érjük el, hogy egy speciális érzékenységcsökkentő adalékot tartalmazó fogfehérítő-gélt alkalmazunk. Az anyagot — annak aktivációjához szükséges — megfelelő hullámhosszúságúfényt kibocsátó lámpával világítjuk meg 2x10 percre.

Előnye: 10 percenként pihenési lehetőség van; a kezelést végig fogorvos, dentalhigiénikus felügyeli; nincsenek sem UV, sem infra sugarak; az eredmény AZONNALI!

Tartóssága: Kb. 1,5 - 2 év, de függ a kávé-, tea- és különböző színes italok fogyasztásától, dohányzási szokásoktól, fogkőképződés mértékétől, fogmosási-, illetve szájápolási szokásoktól.

Lehetséges szövődmények:
A rendelői fehérítés pár napig tartó, átmeneti érzékenységet eredményezhet. Ha színes ételeket (ketchup), italokat (kávé, tea, kóla) fogyaszt, dohányzik a fehérítést követően a fogak elszíneződhetnek. Az ínyszél a fehérítést követően fehéresen elszíneződhet, érzékeny is lehet, ami 1-2 óra múlva teljesen megszűnik.

Mi a teendő a beavatkozást követően?
Kérjük, hogy a rendelői fogfehérítés napján és az azt követő 3 napban:

Hosszabb távon megfontolandó tanácsok:

Otthoni fogfehérítés

Az otthoni fogfehérítés a fogorvos által készített lenyomat alapján készülő fogfehérítő sínbe, legtöbb esetben éjszakára behe­lyezett anyaggal végzett kezelés. Általában 10-16 %-os karbamid-peroxid gél használatos.

További kezeléseink...

MasterCard Maestro Visa Visa Electron American Express OTP Bank PayPass

Rendelőnkben a készpénzes fizetés mellett, kényelmesen és biztonságosan fizethet bankkártyával és egészségpénztári kártyával is!