A Pest Dental Fogorvosi Rendelőről

A Pest Dental Fogorvosi Rendelő Budapesten, a IX. kerület Ipar u. 2/A-ban található. A Pest Dental Fogorvosi Rendelő kialakításánál elsődlegesen a kellemes környezet megteremtésére helyeztük a hangsúlyt.

Rendelőnk magasan képzett munkatársakkal várja szépülni és gyógyulni vágyó pácienseit.
Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy nálunk fájdalommentesek legyenek a beavatkozások. Széleskörű fogászati ellátásunk az alábbi területekre terjed ki: diagnosztika, esztétikai fogászat, fogpótlások készítése, gyökérkezelés, szájsebészeti kezelés, fogászati implantáció, fogágybetegségek kezelése, fogfehérítés, fogszabályozás, gyermekfogászat.

Rendelőnkben kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy legmagasabb minőségen végezzük az ellátást. A legmodernebb berendezések (digitális panoráma röntgen), a legjobb minőségű anyagok, az Európai Uniós követelményeket is felülmúló higiéniai feltételek és a szakmai ismeretek folyamatos frissítése, fejlesztése biztosítékot nyújtanak a lehető leggyorsabb és legeredményesebb orvosi munkavégzésre.

Ismerkedjen meg Velünk weboldalunkon keresztül és jelentkezzen be mielőbb fogorvosi rendelőnkbe!

Orvosaink

Dr. Mihályi Szilvia

fogorvos, szájsebész szakorvos

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem.
A dentoalveoláris sebész szakvizsgának megszerzéséhez, a Semmelweis Egyetem Oktatási Centrumának Ambuláns szájsebészetén dolgoztam. A Pest Dental magánrendelőn kívül a Nánási Dental fogorvosi rendelőben és Írországban is praktizálok, fogorvosként és szájsebészként egyaránt.

A fő területem a szájsebészet, az implantológia, az esztétikai beavatkozások, valamint a fogpótlások készítése. A szájüregi rák kutatásával kapcsolatban több közleményem jelent meg szakmai folyóiratokban. Folyamatos továbbképzéseken, szakmai fórumokon veszek részt. Angol nyelven beszélek.

Dr. Mihályi Szilvia

Dr. Viszlai Fanni

fogorvos, szájsebész szakorvos

Dr. Viszlai Fanni

Dr. Somfai Dóra

fogszakorvos

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem fogorvosi és fogszakorvosi tanulmányaimat, majd klinikai szakorvosként is részt vettem az egyetemi betegellátásban, oktatásban.

Fő területem az esztétikai fogászat, a fémmentes fogpótlások és a fogmegtartó kezelések. Fontosnak tartom a páciensek teljeskörű tájékoztatását bármilyen kezelésről is legyen szó. Folyamatosan járok továbbképzésekre, hogy a legújabb eljárásokat, technológiákat tudjam alkalmazni kezeléseink során. Angol és francia nyelven beszélek.

Dr. Somfai Dóra

Dr. Bányai Dorottya

fogorvos

Dr. Bányai Dorottya

Dr. Csontos Borbála

fogorvos

Dr. Csontos Borbála

Dr. Kapor Klára

fogorvos

Dr. Kapor Klára

Dr. Szegedi Levente

fogorvos, fogszabályozó orvos

Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán, summa cum laude minősítéssel végeztem el. Már az egyetemen is a fogszabályozás iránt érdeklődtem a leginkább, ezért a diplomám megszerzése után a Semmelweis Egyetem Gyermekfogászati és Fogszabályozási Klinikáján kezdtem el rezidensképzésem. Jelenleg is a klinikán szakorvosjelöltként részt veszek a hallgatók oktatásában, klinikai kutatásokban.

Fő területem a gyermek és felnőtt fogszabályozás, ami mellett a különböző fogmegtartó kezelések, fogpótlások készítése iránt is érdeklődöm. A precíz, pontos munka mellett számomra nagyon fontos, hogy oldott, nyugodt környezetet teremtsek a pácienseim számára, ezzel is támogatva őket a kezelés folyamán. Angol nyelven beszélek.

Dr. Szegedi Levente

Asszisztenseink, dentálhigiénikusaink

Somolyak Krisztina

fogászati asszisztens, klinikai fogászati higiénikus

Gyermekkoromban olyan szakmát szerettem volna elsajátítani, melynek művelőjeként segíteni tudok az embereknek, így szakápoló lettem 2000-ben. Az egészségügyi hivatás szerteágazó lehetőségei közül sok szakterület érdekelt, ezért úgy döntöttem, tovább tanulok. Így lettem fogászati asszisztens és dentálhigiénikus.

Több, mint 15 éve dolgozom már fogászati asszisztensként, ezáltal lehetőségem adódott a fogászat minden területén kipróbálni magam.

Dentálhigiénia kezelést nagy precizitással, körültekintéssel végzem. A korszerű szájápolás módszereit igyekszem minél jobban elmagyarázni, átadni betegeinknek, hogy be tudják építeni hétköznapjaikba és szívesen jöjjenek vissza hozzánk. Angol nyelven beszélek.

Somolyak Krisztina

Simon Regina

fogászati asszisztens, klinikai fogászati higiénikus

Évek óta fogászati asszisztensként és dentálhigiénikusként tevékenykedem. Sokaknak a legkisebb beavatkozás is hatalmas félelemmel jár és nagyon fontos egy kedves szó. Igyekszem minden pácienssel és orvossal a közös hangot megtalálni.

Asszisztensi munkám mellett a professzionális fogtisztítás a kedvencem, hiszen minden fogászati kezelés alapfeltétele a megfelelő dentálhigiénia. Angol nyelven beszélek.

Simon Regina

Penti Renáta

fogászati asszisztens

Penti Renáta

Blank Anikó

fogászati asszisztens

Blank Anikó

Tímár Katalin

fogászati asszisztens

Tímár Katalin

Páciens koordinátoraink

Frunza Blanka

páciens koordinátor

Igyekszem empátiával és segítőkészséggel fogadni a hozzánk érkező pácienseket. Fontosnak tartom a nyugodt, barátságos légkör kialakítását a rendelőben. Próbálok mindig naprakész lenni, amivel hozzájárulhatok pácienseink elégedettségéhez, mosolyához. Telefonon is forduljanak hozzám bizalommal!

Frunza Blanka

Wágnerné Lilla

páciens koordinátor

Wágnerné Lilla
MasterCard Maestro Visa Visa Electron American Express OTP Bank PayPass

Rendelőnkben a készpénzes fizetés mellett, kényelmesen és biztonságosan fizethet bankkártyával és egészségpénztári kártyával is!