A Pest Dental Fogorvosi Rendelőről

A Pest Dental Fogorvosi Rendelő Budapesten, a IX. kerület Ipar u. 2/A-ban található. A Pest Dental Fogorvosi Rendelő kialakításánál elsődlegesen a kellemes környezet megteremtésére helyeztük a hangsúlyt.

Rendelőnk magasan képzett munkatársakkal várja szépülni és gyógyulni vágyó pácienseit.
Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy nálunk fájdalommentesek legyenek a beavatkozások. Széleskörű fogászati ellátásunk az alábbi területekre terjed ki: diagnosztika, esztétikai fogászat, fogpótlások készítése, gyökérkezelés, szájsebészeti kezelés, fogászati implantáció, fogágybetegségek kezelése, fogfehérítés, fogszabályozás, gyermekfogászat.

Rendelőnkben kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy legmagasabb minőségen végezzük az ellátást. A legmodernebb berendezések (digitális panoráma röntgen), a legjobb minőségű anyagok, az Európai Uniós követelményeket is felülmúló higiéniai feltételek és a szakmai ismeretek folyamatos frissítése, fejlesztése biztosítékot nyújtanak a lehető leggyorsabb és legeredményesebb orvosi munkavégzésre.

Ismerkedjen meg Velünk weboldalunkon keresztül és jelentkezzen be mielőbb fogorvosi rendelőnkbe!

Orvosaink

Dr. Mihályi Szilvia

fogorvos, szájsebész szakorvos

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem.
A dentoalveoláris sebész szakvizsgának megszerzéséhez, a Semmelweis Egyetem Oktatási Centrumának Ambuláns szájsebészetén dolgoztam. A Pest Dental magánrendelőn kívül a Nánási Dental fogorvosi rendelőben és Írországban is praktizálok, fogorvosként és szájsebészként egyaránt.

A fő területem a szájsebészet, az implantológia, az esztétikai beavatkozások, valamint a fogpótlások készítése. A szájüregi rák kutatásával kapcsolatban több közleményem jelent meg szakmai folyóiratokban. Folyamatos továbbképzéseken, szakmai fórumokon veszek részt. Angol nyelven beszélek.

Dr. Mihályi Szilvia

Dr. Bányai Dorottya

fogorvos, fogszabályozó szakorvos

Dr. Bányai Dorottya

Dr. Kapor Klára

fogorvos

Dr. Kapor Klára

Asszisztenseink, dentálhigiénikusaink

Somolyak Krisztina

fogászati asszisztens, klinikai fogászati higiénikus

Gyermekkoromban olyan szakmát szerettem volna elsajátítani, melynek művelőjeként segíteni tudok az embereknek, így szakápoló lettem 2000-ben. Az egészségügyi hivatás szerteágazó lehetőségei közül sok szakterület érdekelt, ezért úgy döntöttem, tovább tanulok. Így lettem fogászati asszisztens és dentálhigiénikus.

Több, mint 15 éve dolgozom már fogászati asszisztensként, ezáltal lehetőségem adódott a fogászat minden területén kipróbálni magam.

Dentálhigiénia kezelést nagy precizitással, körültekintéssel végzem. A korszerű szájápolás módszereit igyekszem minél jobban elmagyarázni, átadni betegeinknek, hogy be tudják építeni hétköznapjaikba és szívesen jöjjenek vissza hozzánk. Angol nyelven beszélek.

Somolyak Krisztina

Simon Regina

fogászati asszisztens, klinikai fogászati higiénikus

Évek óta fogászati asszisztensként és dentálhigiénikusként tevékenykedem. Sokaknak a legkisebb beavatkozás is hatalmas félelemmel jár és nagyon fontos egy kedves szó. Igyekszem minden pácienssel és orvossal a közös hangot megtalálni.

Asszisztensi munkám mellett a professzionális fogtisztítás a kedvencem, hiszen minden fogászati kezelés alapfeltétele a megfelelő dentálhigiénia. Angol nyelven beszélek.

Simon Regina

Penti Renáta

fogászati asszisztens

Penti Renáta

Tímár Katalin

fogászati asszisztens

Tímár Katalin

Páciens koordinátoraink

Szitasi Zita

páciens koordinátor

Igyekszem empátiával és segítőkészséggel fogadni a hozzánk érkező pácienseket. Fontosnak tartom a nyugodt, barátságos légkör kialakítását a rendelőben. Próbálok mindig naprakész lenni, amivel hozzájárulhatok pácienseink elégedettségéhez, mosolyához. Telefonon is forduljanak hozzám bizalommal!

Szitasi Zita

Wágnerné Lilla

páciens koordinátor

Wágnerné Lilla
MasterCard Maestro Visa Visa Electron American Express OTP Bank PayPass

Rendelőnkben a készpénzes fizetés mellett, kényelmesen és biztonságosan fizethet bankkártyával és egészségpénztári kártyával is!