+36 1 878 0808 | +36 20 535 4842
Fogékszerek A fogékszerek használata, a fogak díszítése korántsem újszerű szokás, már a régmúltból is vannak róla ismereteink. Többek között egyiptomi sírokban is találtak drágakővel díszített fogakat, amelyek nagy valószínűséggel esztétikai és gazdagságot sugárzó, hovatartozást mutató, a megjelenést egyedivé tevő célból készültek.

Az utóbbi időben — főleg a fiatalok — ismét felfedezték a fogak díszítését és új divatot teremtve a fogékszerek legkülönbözőbb változatait viselik.

Eredetileg a rap és hip-hop korszak hozta ismét elő ezeket a díszítési szokásokat.

Fogékszerek Napjainkban nagyon vékony aranyfóliából ún. Dazzlerek, illetve kicsit vastagabb Twinkles-nek hívott fogékszerek kerülnek forgalomba, továbbá apró kristály ékkövek különböző színekkel adják a választható fogékszerek hosszú sorát, egészen a brilliánsig.

A fogékszereket csak fogorvos teheti fel, ami egy speciális ragasztási technikával történik. A ragasztott fogékszer teljesen a foghoz kell símuljon — nem állhat el, mert akkor nem tísztítható rendesen. Egy-egy ragasztás nem árt a fognak, de ha sűrűn cseréltetnénk, akkor károsodhat.
Gyakori kérdések
Amit még tudnunk kell
Jelentkezzen be hozzánk ingyenes konzultációnkra, hogy elkészíthessük kezelési tervét!
Tovább az online bejelentkezéshez!
Szolgáltatásaink